Trygge og milde for nyfødtes hud –fra aller første stund.

Foreldre vet best. Den saken er klar, men av og til kan det være deilig å få det bekreftet. Spesielt når det handler om hvordan man vasker babyen sin – ettersom det forekommer mange ulike råd, som ikke alltid stemmer overens.

Nå kan du være trygg på å gjøre riktig valg for deg og din nyfødte, takket være 280 foreldre og deres babyer som har deltatt i en av de største kliniske studier som hittil er gjennomført om nyfødte babyers hud.

Slik gjorde vi testen

Forskere ved universitetet i Manchester fikk undersøke hvordan den friske huden på nyfødte ble påvirket av vask med våtservietter, sammenliknet med vann og bomullskluter. 280 nyfødte babyer og deres foreldre deltok i testen som ble gjennomført i deres hjemmemiljø. Jordmødre gjorde skånsomt noen enkle, men viktige tester:

  • Væsketapet fra babyens hud
  • Fuktighetsnivået i babyens hud
  • Den almenne helsetilstanden hos babyens hud

Resultatet – like bra som vann og bomullsklut

Det viste seg at NATUSAN® Baby Mild Care Wipes var like bra som bare vann og bomullsklut, for å beholde fuktighetsnivået i babyens hud. Mammaene til nyfødte i gruppen som ble vasket med vann og bomullsklut opplevde mer bleie-eksem enn mammaene i gruppen som ble vasket med våtservietter.

Konklusjon – et trygt valg for nyfødt hud

Testresultatet gir mammaer og pappaer støtte i deres beslutninger – NATUSAN® Baby Mild Care Wipes er så milde og skånsomme at du kan bruke dem allerede fra første dag.

Les mer om våre produkter,
Klikk her!